donderdag 30 juli 2015

woonshoppen XXL

Jaaa, in de vorige post vertelde ik jullie al dat ik naar 't potterieke zou gaan! Heb de titel maar even XXL gemaakt want ja, dat past wel bij een hele winkelwagen vol mooie spullen! Ik voelde me haast belachelijk dat ik met zo'n kar vol weg ging.. hahaah! Nou ja, gelukkig was dan ook niét alles voor mezelf!
Voor mezelf wilde ik graag een paar balusters om lampen van te maken, die worden nog gemaakt, en die worden zaterdag langs gebracht voor op de slaapkamer. (vouwgordijnen hebben overigens vertraging opgelopen met de levering :( dus die post gaat helaas ook wat langer duren)

Ik wou graag een klein doorleefd mini krukje voor in het toilet, ik heb geen ruimte om bv zeepjes neer te leggen dus ik wil graag een oud bakje met zeepjes erop zetten. Verder wou ik graag stoere kloskandelaren, waarvan ik 2 prachtige exemplaren heb gevonden. Een konijnenvacht heb ik er nog bijgekocht en verder voor mijn moeder een oude trog en een enkele baluster en voor mijn zus nog een trog, schaal en konijnenvacht. 

Verder kocht ik via MP nog 2 hoffz windlichtjes erbij, 1 grote en een kleinere. Hierboven staat de grotere op een rotiplankje die ik een keer bij woonland heb gekocht. Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft ondanks het weer van de laatste tijd. Zelf moet ik nog 3,5 week werken en dan heb ik lekker 3 weken vakantie! we hebben nog niks geboekt maar willen wel graag wel dus ik denk dat ik lekker de hele middag vakanties ga bekijken ;)! Even wegdromen bij die mooie vakantiefoto's allemaal hihi.

Fijne dag allemaal!
Liefs,
Mandy

vrijdag 10 juli 2015

Kleur

De laatste tijd word ik steeds meer geïnspireerd door de wat kleurrijkere sobere interieurs. Ik zat steeds te denken om wat kelim kussens te kopen maar bleef twijfelen. Tot de WLS op de mat viel, en de eerste of tweede reportage die er in staat, doorslag gaf om ze toch te kopen. Nu staan er hier dus een paar prachtige kleurrijke kussens te pronken op de bank, en ik moet zeggen dat ik het een hele verrijking vind maar ook meteen genoeg qua kleur. Misschien nog wel een mooi veldboeketje in een oude kruik, die zag ik laatst bij seizoen en stijl langs komen, prachtig!! [klik]


De slaapkamer is inmiddels helemaal geverfd, het is de kleur Ashes geworden van P&O. We hebben een nieuwe kast gekocht, een prachtige landelijke maar toch degelijke kast in een mooie vergrijsde houtkleur. De vouwgordijnen zijn besteld en zullen er binnen 3 weken zijn. Mijn geluk kan niet op, eindelijk de slaapkamer (bijna ;)) klaar! Jullie begrijpen dus wel dat dan pas de foto's zullen komen! Nu alleen nog een zoektocht naar een paar robuuste lampen.. 

In de laatste WLS stond ook een verwijzing naar 't Potterieke (via judith&co) 
Toevallig ga ik daar over 2 weken heen! Een goede vriend van mijn vriend woont samen met zijn vriendin in Breda en zij is ook gek op landelijke robuuste spullen, dus is dat maar een klein stukje van hun vandaan! Ben heel benieuwd, ben er namelijk nog nooit geweest maar als ik alle MP advertenties zie zal ik absoluut niet met lege handen naar huis gaan ;)

Ik vind het erg jammer dat veel bloggers een zomerstop houden.. daardoor merk ik dat ik zelf ook minder ga bloggen en reageren. Maar ik bekijk het allemaal  wel hoor ;)!  

Ondertussen beginnen in de tuin de hortensia's te bloeien en de knotwilg is alweer een mooie volle bol, heerlijk! Dat wil wel na al die mooie dagen van vorige week! 


Goed weekend allemaal!
Liefs,
Mandy