vrijdag 25 december 2015

Kerstgroet

Lieve volgers!

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het volgen van mijn blog en alle leuke reacties dit jaar! Ondanks dat het reageren denk ik bij velen van ons op een laag pitje staat, zie ik de interesse wel degelijk terug in de cijfers! Afgelopen week ben ik ontzettend druk geweest met werken en van alles daar om heen. Daarom een niet te uitgebreide blog om jullie toch een kerstgroet te brengen :-) 


Voor ons is dit een jaar geweest waarin er veel is veranderd in ons huis. Alle meubels van wit naar mat zwart gegaan, bijna alle muren in het huis voorzien van kalkverf, veel leuke woonaccessoires gekocht en verkocht, begin gemaakt met de zolder en zo veel meer!

Ik blijf lekker door bloggen want we hebben nog meer dan genoeg om te laten zien! De zolder onder andere helemaal afmaken, woonkamer nog in de kalkverf, óóit een nieuwe keuken :-) en daarnaast alle verschuivingen als we weer iets zat zijn! Ook op instagram wil ik proberen aankomend jaar wat meer te posten. 
Klik hier om je aan te melden :-)

Iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig, gezond 2016! 
Nieuwe ronde, nieuwe kansen :-):-)
Tot volgend jaar in blog land!

Liefs,
Mandy
zaterdag 12 december 2015

XMAS

Iedereen is inmiddels al weer druk bezig om het huis in een gezellige kerstsfeer te hullen. Tot gisteren had ik er nog helemaal geen tijd voor, dus gisteren flink bezig geweest om het enigszins kerstig te krijgen. Bij de Intra tuin een guirlande gekocht van dennentakken en conifeer, nog wat extra losse eucalyptus en sierappeltjes voor de kleur. Het plan was om deze aan de voordeur te hangen maar dat heeft hij niet gered ;) Vond hem te leuk om buiten te hangen hahah. Nu ligt hij op onze tv kast samen met wat kaarsen.
Ik had nog wat appeltjes over en kocht ook een glazen vaas/windlicht. 'T is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Enkel een waxinelicht erin met een paar appeltjes, gezellig!


Ook maar meteen een kerstboompje aangeschaft, en deze keer maar voor een kleine boom gegaan. Op het oog léék hij tenminste klein totdat ik hem neerzette... Groter dan ik voor ogen had eigenlijk. Gelukkig niet zo erg als vorig jaar, die was me groot!! Wat een monster was dat zeg. Daar valt deze bij in het niets hahaha. Heb er alleen lichtjes en een paar ballen ingehangen, mooie naturel boom dit jaar! Ook nog 2 leuke vogeltjes die volgens mijn vriend absoluut niet in een kerstboom horen (die ziet ze dan ook liever verdwijnen)

Verder heb ik op de eettafel nog een kruik met wat groen staan, helaas nog geen foto van. Ook ben ik druk geweest met de hal in de kalkverf te zetten. Pff wat een gedoe zeg! Ik aan het verven aan, kwamen er dus helemaal geen strepen in! Misschien dat ik het te snel achter elkaar geverfd heb ofzo.. Nu een 3e laag erop gezet en geeft een beter effect op de gestucte muren maar over het behang haalt het niets uit. Iemand enig idee waar dat aan kan liggen? Heb het gedaan zoals ik ook in de twee slaapkamers heb gewerkt, en die kregen wel meteen het streepeffect (eerst wallprim, daarna 2 lagen kalkverf). Heb ondertussen wel contact opgenomen met P&O voor tips maar door het weekend helaas nog geen 'uitslag' voor het probleem gehad. Zal vast goed komen met hun goede service!  

Verder zijn we weer aan het verbouwen geslagen, dit keer namelijk de zolder!
Er zaten allemaal plastic schrootjes boven bij de muren en dat is niet echt mooi.. Zie foto


Ook het laminaat hebben we laten liggen toen we er kwamen wonen maar we begonnen er ons zo aan te storen dat we besloten hebben de zolder maar meteen een opknapbeurt te geven. Hoe eerder je er aan begint hoe langer je er van kunt genieten :) We hebben al het zelfde laminaat bij gehaald als op de 1e verdieping omdat deze in de aanbieding was. In plaats van de schrootjes gaan we het isoleren en dan gipsplaten er tegen aan en dat laten stuccen met een paar andere wandjes. Ook gaan we de berging netter aftimmeren want daar zaten alleen maar platen voor. Denk dat het resultaat volgend jaar komt! (klinkt zo lekker ver weg, maar eigenlijk is dat maar een paar weekjes haha)
Ik ben natuurlijk al in me hoofd aan het plannen hoe het eruit moet gaan zien. Stiekem ook al wat over laten vallen bij vriendlief en die vond het goed. Maar dat gaan jullie vanzelf zien! ;)

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend, en een fijne december maand!
Liefs
Mandy