dinsdag 17 mei 2016

Ongeduldig!

Goedenavond!


Het is inmiddels al weer een maand geleden dat ik wat gepost heb! De tijd gaat zo snel.. Over 3 weken gaan we zelfs al met vakantie. Hoe mooi ik in de vorige post vertelde dat we de zolder na onze vakantie zouden laten stucen.. hoe mooi het nu al gedaan is!! We zijn weer veel te ongeduldig! Er kwam een mooie deal langs via werkspot dus waarom niet? Gisteren zijn we druk geweest alles verf klaar te maken en één wand alvast in de wallprim gezet. De muren naar boven en de muur waar je tegen aankijkt als je de trap op loopt worden in de zelfde kleur geverfd als de woonkamer en het trapgat naar de 1e verdieping, zo dat het een geheel wordt. De kleur voor de zolder zelf heb ik nog niet uitgekozen, maar waarschijnlijk wordt het le noir et blanc nuance. Ik wil het hele dak (punt) mee verven dus het moet niet te donker zijn. Maaaar eerst even gewoon wat sfeerplaatjes!

 Muurtjes lijken hier heel erg groen, maar dat zijn ze niet.. :-)

En dan nu een aantal foto's van de zolder. In de volgende post is alles hopelijk geverfd ;) Zodra dat gedaan is kan het laminaat gelegd worden en de plinten eraan. Via MP heb ik twee dezelfde paneeldeuren gevonden die ik even goed moet schuren en lakken. Al het houtwerk ga ik ook even overnieuw doen. Nog een beste klus maar wil het graag klaar hebben voor ik op vakantie ga! Wel echt raar dat het ineens zoveel vorm begint te krijgen! (nouja, gelukkig maar he!!) Maar het gaat zo snel ineens!
Wellicht geen post meer voordat ik op vakantie ga.. Of ik moet weer zo ongeduldig zijn :-) En anders misschien een mega post! Ik wens iedereen een fijne week!

Liefs, 
Mandy